Flytthjälp till bästa vännen

Det var ett tag sen sist, mycket har hänt, bland annat har en kär vän flyttat till Stockholm från Göteborg!

Förra helgen flyttade en utav mina bästa vänner äntligen tillbaks till Stockholms området och jag är så glad! Nu kan vi ses mycket oftare och hon är som mig, älskar kultur, konst och härliga fik. Min älskade vän har bott i Göteborg under ganska många år men nu tog hon sitt pick och pack och flyttade ”hem” igen. Jag var på plats vid hennes nya bostad när flyttbilarna kom och ägnade hela helgen åt att packa upp saker och möblera.
Det är mycket jobb när man ska flytta, hon hade anlitat en flyttfirma som hjälpte henne att köra upp alla saker som hon packat ihop i kartonger innan. Som tur var behövde hon inte heller göra flyttstädningen själv utan hon anlitade ett företag som heter Flyttstädning-Göteborg till det. Skönt att slippa städa när man har så mycket annat att tänka på när man ska flytta. Enligt kompisen gjorde de bra flyttstädning i Göteborg, till och med ett fantastiskt jobb och lägenheten var så ren och fin! Företaget utför även flyttstädning i Borås, och de kan hon starkt rekomendera!

Nu är hennes nya bostad här i stan nästan klar det är bara lite småpyssel som det behöver ordnas med. I helgen som kommer ska vi äntligen ut på roligheter. Vi ska gå och kolla på utställningen ”Swedish grace” på Nationalmuseum och det ska verkligen bli spännande. Efter utställningen ska vi äta en bit mat på Restaurang Nationalmuseum där har dom även en gedigen vinlista så det blir nog ett eller två glas vin till maten också. Det ska bli trevligt att komma ut tillsammans det var verkligen länge sedan sist.

#musuem #flytt #friends