Halloweentider!

Oktober är här och snart är det Halloween för dom som firar det. Man kan redan nu pynta hemma med otäcka fladdermöss, spöken, pumpor och andra läskigheter.

Oktober är här och snart är det Halloween för dom som firar det. Man kan redan nu pynta hemma med otäcka fladdermöss, spöken, pumpor och andra läskigheter. Själv ska jag göra några olika pynt själv hemma istället för att köpa.

Jag ska ha ett par otäcka zombidockor på trappen som välkomnar alla besökare. Det är enkelt att göra, man skaffar sig ett par gamla eller nya dockor. River sönder kläderna på dom, måla ansiktena vita, kladda på låtsas blod och rufsa till håret på dom. Dom kommer helt klart se ut som läbbiga zombies.

Kottspindlarna är hur söta som helst och enkelt att göra för både vuxna och barn. Leta reda på ett par fina tallkottar i skogen. Använd piprensare som ben, dom kan man klippa på hälften och sätta fast i kotten så ser det ut som ben. Limma fast ögon på kotten (det blir roligare med fler än två ögon per kotte, köp gärna ögon i olika storlekar också).

Blodiga stearinljus kan man göra genom att ha vita stora stearinljus som man sedan droppar ner rött stearin över. Det ser ut som blod som rinner längs det vita ljusen.

Läbbiga gummimasker på burk. Köp läskiga gummimasker, stoppa ner dom i en glasburk fyll på med vatten. Om man vill att dom ska se ännu läskigare ut i mörker lägg ner en vattentålig lampa eller glowstick i burken så kommer masken att lysa upp när det är mörkt.

Ha en härlig Halloween nu och försök att inte skrämmas för mycket :)

#amilj #pyssel #hantverk