Julen Kommer

Snart är julen här, och då är det viktigt att vi umgås. Dock så lutar det ju åt att ma kanske bara hänga med det närmast sörjande. Då gäller det att lira lite spel och ha det kul. Sedan Kalle Anka då. Om det nu blir nåt i år. Men tillbaka till spel, mina nuvarande favoritspel är 7 Wonders och Terraforming Mars. Vad är detta då måntro? Jo moderna brädspel som slår de gamla klassikerna som Monopol med hästlängder. 7 wonders har en massa olika expansioner, och här listas de bästa: The best 7 Wonders expansions.

Vad gäller Terraforming Mars så är det faktiskt ett svenskt spel. Rätt kul då denna marknad helt domineras av Tyska och Amerikanska spelskapare. Åter igen finns massor av terraforming mars expansions, värt att kolla in.

Min kompis Danne brukar förresten blogga om takläggning och golvläggning apropå hantverkare. Han arbetade nyligen med ett gäng grabbar, och de satte tydligen ihop ett grymt kök tillsamns. Jag måste passa att hälsa från Danne och tipsa om dessa herrar, kolla in deras sida köksrenovering stockholm.

God jul på er!

#jul #spel #familj